Uncategorized

Invallen bij Catteries

Er vinden massaal invallen plaats bij catteries om te controleren of deze bedrijfsmatig zijn. Advies is:

  1. BLIJF KALM!
  2. 2. Film alles.
  3. 3. Vraag om een schriftelijk besluit van wat men zegt dat er moet gebeuren. (Dus als de opsporingsambtenaren zeggen dat je bedrijfsmatig handelt en opleidingen moet gaan doen).

Ben je aangesloten bij een vereniging die lid is van het PVH Sector Organisatie, meldt je dan bij het bestuur van jouw vereniging en vraag ze contact op te nemen met het PVH. Zorg dat jouw naam en contactgegevens bij het secretariaat van het PVH terechtkomen.

Ben je geen lid van een vereniging of is jouw vereniging geen lid van het PVH, sluit je dan aan bij een vereniging die lid is van het PVH S.O. of vraag jouw vereniging zich aan te sluiten bij het PVH. We zorgen dan dat jouw rechten verdedigd worden. Kijk op:

PVH Sector Organisatie